خدمات صدور گواهینامه بین المللی سیستم ایمنی غذایی HACCP
HACCP چیست؟
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است
دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
– استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
– انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
– افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
– ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
– تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
– گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
– و دهها مزیت دیگر
تعاریف:
– برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن
مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد .
– کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .
– خطر مواد غذایی: عامل بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی که منجر به آلودگی غذا می شود .
شرح خدمات HACCP
– تعیین و تدوین خط مشی HACCP .
– تحت کنترل درآوردن ، یکپارچه سازی، طبقه بندی و بهینه سازی مستندات و سوابق سازمان
– برنامه ریزی تأمین منابع و مورد نیاز ازجمله نیروی انسانی ، تجهیزات و …
– تعیین اقدامات جهت پیشگیری از بروز آلودگی متقاطع ، نظافت و بهداشت ، کنترل آفات ، بهداشت فردی
– ایجاد طرح HACCP در برگیرنده اطلاعات هریک از نقاط کنترل بحرانی شناسایی شده
– تهیه و تدوین مشخصات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی مرتبط با ایمنی مواد غذایی
– تدوین دستورالعمل شرایط انبار،چیدمان و نگهداری، زمان ماندگاری محصول و مرجوعی در انبار
– تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از انواع نمودارها ، گزارشات آماری از کلیه واحد های سازمان
– برنامه ریزی ، تهیه چک لیست ها ، اجرای و ثبت مشاهدات ممیزی و موارد عدم انطباق ممیزی
– مسئولیت انجام ، مهلت اجرا ، بررسی اقدامات بعمل آمده و اثر بخش بودن اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه
– بهبود مداوم در تمام واحدها و بخشهای سازمان